Lekkage? Bel de Nationale Spoed Centrale voor 24/7 hulp
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Loodgieter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een loodgieter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Loodgieter Lekkage

Last van lekkage?

Een lekkage aan uw waterleiding of riolering kan veel schade veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan bruine vochtkringen op uw muren of plafond, rottend hout, een ondergelopen zolder of schimmel. Het is daarom verstandig om snel een vakman in te schakelen die u snel van uw probleem kan verlossen.

 

Als u een loodgieter inschakelt via de Nationale Spoed Centrale, wordt de oorzaak van het lek vakkundig voor u opgespoord door middel van lekdetectie. Zo weet uw loodgieter precies hoe het probleem hersteld moet worden en kan dit ook direct voor u repareren. Als u niet weet waar de lekkage door is ontstaan is het goed om een algehele inspectie te laten uitvoeren. Vraag ook vrijblijvend advies aan, onze vakmannen weten door hun jarenlange ervaring en kennis precies hoe ze toekomstige problemen moeten voorkomen.

 

Het verhelpen van een lekkage

Een loodgieter maakt gebruik van verschillende methoden om een lekkage te herstellen. Het is niet verstandig om dit zelf te proberen, want de kans is groot dat u de schade alleen maar groter maakt. Vertrouw op de kennis en kunde van de vakman en uw probleem is binnen de kortste keren verholpen.

 

Wilt u meteen een vakman inschakelen voor het oplossen van een lekkage? Verstandig, want een lek kan veel schade veroorzaken. Bel naar 0800 1606 (gratis) en kom snel in contact met een loodgieter bij u uit de buurt. Ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is er altijd een expert bereikbaar via ons landelijk netwerk.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.