Loodgietersbedrijf nodig? Bel naar de NSC voor snelle hulp
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Loodgieter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een loodgieter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Loodgieter Loodgietersbedrijf

Vind uw loodgietersbedrijf via de Nationale Spoed Centrale

Heeft u geen warm water meer of is er sprake van een lekkage of verstopping in uw waterleiding of riolering? Bij ons landelijke netwerk vindt u altijd een gerenommeerd loodgietersbedrijf dat u met spoed kan helpen met problemen aan gas- en waterleidingen, sanitair, CV en riolering.

Problemen met uw waterleiding of installaties moeten snel verholpen worden. Als u op zoek bent naar een professioneel loodgietersbedrijf dat van alle markten thuis is bent u bij de Nationale Spoed Centrale aan het juiste adres; wij bieden 24/7 de oplossing voor spoedproblemen in en om uw huis.

 

Diensten van een loodgietersbedrijf

Een loodgietersbedrijf kunt u inschakelen voor het aanleggen en installeren van riolering, leidingwerk, sanitair en CV (zowel nieuwbouw als bestaande bouw). Naast deze werkzaamheden kunt u een loodgietersbedrijf ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden. Een goed onderhouden installatie gaat jaren langer mee, is comfortabeler en bovendien energiezuiniger.

 

Ook voor het oplossen van acute problemen schakelt u gemakkelijk en snel een loodgieter in via de Nationale Spoed Centrale. Voor meer informatie over de diensten van uw loodgieter neemt u contact op met ons netwerk door te bellen naar 0800 1606 (gratis). U wordt dan meteen doorgeschakeld naar de loodgieter werkzaam in uw regio. Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van onze expertise.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.