Bel de NSC voor hulp bij al uw loodgieterswerkzaamheden
Wij zijn ook actief op social media
Mijn bedrijf aanmelden

Loodgieter

24 uur per dag,
7 dagen in de week.

Hulp bij alle noodgevallen
in en rondom uw huis!

Bel voor een loodgieter in uw buurt.

Bel nu 0800 1606
Loodgieter Loodgieterswerkzaamheden

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden

Een loodgieter voert veel verschillende soorten loodgieterswerkzaamheden uit. Voor heel veel werkzaamheden in en om uw huis, zowel spoed als regulier loodgieterswerk, kunt u een loodgieter inschakelen. De vakmannen van de Nationale Spoed Centrale staan door heel Nederland voor u klaar.

 

Wilt u een nieuwe waterleiding of gasleiding laten aanleggen? Of heeft u een loodgieter nodig voor het aanleggen of renoveren van uw riolering of CV? Dit zijn loodgieterswerkzaamheden waar een vakman zijn hand niet voor omdraait. Ga dus niet zomaar zelf aan de slag, maar schakel direct een vakman uit uw regio in via 0800 1606 (gratis).

 

Loodgieterswerkzaamheden bij spoedproblemen

Veel loodgieterswerkzaamheden hebben te maken met aanleg en installatie, maar ook bij problemen met deze installaties kunt u hulp inschakelen van de Nationale Spoed Centrale. In de winter komen bevroren leidingen vaak voor. De juiste loodgieterswerkzaamheden zorgen ervoor dat dit probleem snel weer is opgelost.

 

Ook bij een storing aan uw CV installatie kan een expert ervoor zorgen dat u snel weer warm water heeft. Juist voor spoedproblemen als deze is de Nationale Spoed Centrale in het leven geroepen; u kunt via dit nummer altijd, dus ook ’s nachts en in het weekend, snel een lokale vakman inschakelen. Een probleem waar minder spoed bij komt kijken, maar dat toch ook erg vervelend is, is een lekkende kraan. Ook dit kan snel en eenvoudig verholpen worden met de juiste werkzaamheden.

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Landelijke dekking van loodgieters
  • Uw loodgieter is snel ter plaatse
  • Verzekerd van vakmanschap
  • Altijd oplossingen voor uw probleem

Selecteer uw provincie.

In heel Nederland is er direct een loodgieter bereikbaar. Provincie Groningen Provincie Drenthe Provincie Friesland Provincie Overijssel Provincie Flevoland Gelderland Provincie Noord Holland Provincie Utrecht Provincie Zuid-Holland Provincie Noord Brabant Provincie Zeeland Limburg

Hulp nodig van een vakman?

Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.